Agenda

casper kabelbaanKosten algemeen:

Afspraak maken via contactformulier.
Individuele sessie 90 minuten: 90,75 euro

Met koffie, thee, materiaal (met uitzondering van grote stukken speksteen of schildersdoek).

 

Agenda 2019:

Introductie workshop: Moedbord van het Verlangen: 

tekstkaarten wand vloer en persoon

Droom jij je leven of leef jij je droom?

Wil je zelf inzichtelijk maken waar jij voor staat in je leven? Wil je meer balans en actief stappen ondernemen om jouw dromen te realiseren? Dat kan!

 In deze mooie workshop: ‘Moedbord van het Verlangen‘ begeleid ik jou in het nemen van de opstap naar het zichtbaar maken waar jij voor staat, zodat je vol vertrouwen jouw hart kan volgen! Met het creëren van je eigen Moedbord (moodboard of wel collage) laat je zien wat jouw kern is en wie je ècht bent. Echte keuzes van binnenuit maken vergt immers moed. Maak gebruik van de Wet van de Aantrekkingskracht; dat wat je aandacht geeft, groeit. Letterlijk en figuurlijk.

Wanneer?  data zijn bespreekbaar. Waar? Zwaluwpoort Zwaluwstraat 11 4815 GT Breda. Investering?  32.50 euro inclusief koffie/thee/ versnapering en materialen. Info en opgave: via contactformulier of via mail: info@zwaluwpoort.nl

 

 

 Nieuw!!! Workshop: Je eigen chakrastenen vilten.

In deze workshop leer je niet alleen de eeuwenoude techniek van natvilten maar ontdek je al doende ook je eigen chakra’s en de werking daarvan. Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. We werken met de 7 hoofdchakra’s.

Deze workshop van een dagdeel bestaat uit een mooie geleide meditatie en daarna praktisch aan de slag in een klein groepje van maximaal 6 personen in Zwaluwpoort.

Data zijn bespreekbaar.

Kosten: 32,50 inclusief materiaal, koffie, thee.

opgaven via contact formulier of mail naar: info@zwaluwpoort.n

 

(Leren) Mediteren op de vrijdagavond 1 keer per 3 weken in het Stiltecentrum in Oosterhout.

relax-strand

Wil je meer tijd voor jezelf? Meer rust en balans? Wil je zelf gaan ervaren wat meditatie met jou doet? Maar kom je er zelf niet zo gauw aan toe thuis?

Doe met ons mee!

Gladys van Vugt (Jei-coaching) en Nicole Boin (Zwaluwpoort) geven een doorlopende meditatiereeks, waarin verschillende vormen van meditatie worden aangeboden. Daarbij komt elke keer een ander thema aan de orde. Denk aan chakra’s, tijd voor jezelf etc. Zo kan je aan den lijve gaan ervaren welke vorm jou de meeste ont-spanning geeft. Ook voor mensen met ervaring is het fijn om regelmatig in een groep te komen mediteren. Onderzoek heeft aangetoond dat mediteren in een groep het weldadige effect versterkt. Kwali-tijd voor jezelf.

Waar? Stiltecentrum in Oude toren  op de 2e verdieping, Arendstraat 35 Oosterhout. Wanneer? 1 keer per 3 weken op vrijdagavond van 19.30u tot 21.30u: voor de data zie onder dit bericht. Investering? 20 euro voor een losse les. 5 rittenkaart: 90 euro, 10 rittenkaart: 175 euro. Mocht je na de eerste les besluiten om een 5- of een 10 rittenkaart aan te schaffen, dan wordt de 1e les verrekend. Zin? Geef je dan snel op via contactformulier of mail: info@zwaluwpoort.nl

Oceandrum leren maken: workshop van 1 dag.

In deze fijne en intensieve workshop leer jij je eigen oceandrum maken. Op deze drum trommel je niet, maar wieg je mee, zodat er een mooi zeegeluid uit komt. Een oceandrum werkt zeer rustgevend en wordt veel gebruikt bij meditaties en bij (innerlijke) onrust van kinderen/ volwassenen. Je maakt deze drum met jouw eigen intentie en geschilderde afbeelding.  Je creeërt je eigen unieke zeegeluid. Ik werk met maximaal 6 deelnemers.

Deze dag is geheel verzorgd met een heerlijke lunch met biologische producten uit eigen tuin.

Tijd: zaterdag 28 september 9.30u tot 16.30u, andere data zijn bespreek baar.Waar? Zwaluwpoort, Zwaluwstraat 11 Breda. Investering: 95 euro inclusief drum, lunch, versnaperingen. opgave: via contactformulier of mail naar: info@zwaluwpoort.nl