Over mij

Over mij

Mijn naam is Nicole Boin.

Ik heb een eigen praktijk  opgericht in Breda, waarin ik de mogelijkheid creëer op mijn wijze een bijdrage te leveren om de wereld een stukje mooier te maken. Vanuit mijn hart help ik mensen.

Zwaluwpoort heb ik opgericht omdat ik graag mensen wil helpen op mijn manier. Ik heb vele jaren ervaring met groepswerk en individuele sessies. Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg, bij instellingen voor mensen met een beperking en de geestelijke gezondheidszorg. Van huis uit ben ik gediplomeerd creatief therapeut en transformatiecoach.

Ik heb een droom: mijn droom is de wereld helpen helen. Dat begint bij jezelf!

Mijn missie:

Mijn missie is mensen helpen met groeien door hen tot expressie te laten komen op hun eigen wijze met als doel: Evenwicht creëren en onbevangen genieten van het leven!

Wat vind ik waardevol in het leven?

• Liefdevolle verbinding met jezelf en de ander

• Persoonlijke groei

• Plezier en humor

• Balans

• Ont-moeten en ont-dekken

• Heel worden.

bewustwording

Mijn visie.
Ieder mens mag het leven beleven in puurheid. Ieder mens wil gelukkig zijn.
Wij hebben allemaal  in de loop van het leven onze bagage gekregen. We dragen ballast waar we nu niets meer aan hebben.  Het staat ons in de weg staat om vrij te leven. Het onbevangen kind dat we allemaal ooit waren hebben we ergens in onszelf weggestopt. Doch daar zit echter wel de sleutel van ons geluk, onze pure kern. We hebben allemaal onze levenslessen te leren om verder te komen.
Vanuit mijn eigen ervaring en de kennis die ik in de loop van mijn leven heb opgedaan heb ik weer liefdevol contact kunnen leggen met mijn creatieve onbevangen kind in mezelf.
Ik help graag anderen om deze band weer terug te herstellen om daarin ruimte te geven er volledig van te gaan genieten!