Workshops

b1530e9a-228d-4542-9c89-5eb6b8101798-medium     Diverse creatieve aan-je-zelf-workshops

Bij aan-je-zelf-workshops heb je de mogelijkheid om op creatieve, intuïtieve en  speelse wijze  aan jezelf te werken. Het is dus iets meer dan een “gewone” creatieve workshop  waar het accent veel meer ligt op het aanleren van een beeldende techniek en het resultaat daarvan.

Bij aan-je-zelf-workshops bepaal je zelf in hoeverre je de thema’s, patronen die je tegen komt tijdens de workshop mee laat wegen. Jij bepaalt je eigen intentie en intensiviteit.
Ik speel daar op in en help jou daarin meer inzicht te krijgen. Wil je het accent  gewoon meer op het werken met het materiaal leggen, dan is dit ook goed. Je doet het op jouw manier.

Wat voor soort workshops worden er dan geboden bij Zwaluwpoort?
Ik werk graag met levensthema’s  in combinatie met natuurlijke materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigenschappen en doet een appèl op een deel van jou. Natuurlijk beeldend materiaal heeft een krachtige energetische werking op de mens. Wij zijn immers zelf een stukje van de natuur.

Wat versta ik onder natuurlijk materiaal? Denk daarbij aan organisch materiaal zoals takken, stenen, schelpen, huiden, wol, etc, etc.  Door te werken met dit materiaal, ben je meer in staat om je te verbinden met jezelf en wat er echt in jou leeft.

Workshop aanbod:

  •  Moedbord van het Verlangen : een concrete stap door het creëren van een moodboard (moedbord) om in-zichtbaar te maken waar jij voor staat, zodat je vol vertrouwen je hart volgt. Het is een workshop van 1 dagdeel(ochtend of avond).  De workshop: Moedbord van het Verlangen is een introductie op de vervolgcursus: Leef je droom aan de hand van de creatie-spiraal.
  • Oceandrum leren maken met je eigen intentie. Dit is een workshop van 1 dag.
  • (Leren) mediteren in Oosterhout en Breda. Om de zondagochtend in Breda of 1 keer per drie weken op vrijdagavond in Oosterhout. Meditatie is meer dan stilzitten alleen. Ik werk met diverse vormen van meditatie waardoor je zelf kunt gaan ervaren welke vorm jou het meeste ontspant en inzichten geeft.
  • Het vilten van je eigen chakra stenen. In deze workshop van 1 dagdeel (een ochtend of avond) maak je op een creatieve en intuïtieve manier kennis  met je 7 belangrijkste chakra’s (energiecentra) in je lichaam. Aan de hand van een geleide meditatie en de oeroude techniek natvilten krijg je inzicht hoe jouw energie-huishouding eruit ziet.

Voor info en data: zie agenda